Docent:             Miriam Meiberg
Wanneer:          Vrijdag 8, 22 sept; 6, 13 okt.
Locatie:             Nader te bepalen boslocatie
Tijdstip:             10:30 – 12:15u

Inhoud cursus: Wie ben jij? Waar hou je van in jezelf? Wat wil je loslaten? Waardoor kun jij je innerlijke rust bewaren? Wat heb jij nodig om te leven? Waar ben je dankbaar voor? Waar zeg je ‘JA’ tegen?

Spreken deze vragen jou aan? Ga dan mee op deze camino naar jouw binnenste buiten. In 4 themawandelingen ga je aan de slag met levensvragen door oefeningen en werkvormen in en met de natuur. Je maakt verbinding met je lichaam en levensenergie.

Praktische informatie
– je zorgt voor goede schoenen en kleding passend bij het weer
– je neemt eventueel wat te drinken en te eten mee
– we wandelen max. 3 km

Over Miriam: Mijn motto is ‘leren en groeien door te doen’. Leren is vooral ervaringsleren. Na 33 jaar in het onderwijs heb ik een overstap gemaakt naar de kinderopvang en bso, omdat ik meer wilde werken vanuit mijn hart. Mijn liefde voor begeleiden, wandelen en de natuur heb ik samengebracht in ‘Sonop Wandelcoaching’. Ik volgde een opleiding bij Innersteps en wil mensen letterlijk en figuurlijk in beweging brengen. Deze caminocursus is een verdieping op de cursus ‘bosbaden’ die ik reeds 3 maal heb gegeven. Je kunt ook deelnemen zonder de cursus te hebben gevolgd. Afgelopen maart heb ik inspiratie opgedaan voor deze verdiepingscursus tijdens mijn eigen camino van Porto naar Santiago de Compostella.

Loop je mee? Mocht je hierover vragen hebben, kun je mailen (sonopwandelcoaching@gmail.com)

1) Camino: aanduiding voor de pelgrimstocht naar Santiago de Compostella.

Deelnemers:       maximaal 15
Kosten:                € 60,00 voor OKW-leden: € 80,00 voor niet-leden

Aanmelden:
Stuur een mailtje naar contactpersoon Femmy Erbé met vermelding van de titel van de cursus, uw naam en telefoonnummer. (femmy.erbe@xs4all.nl) Daarna ontvangt u van Femmy een bevestiging van inschrijving.

Betaling:
Pas na ontvangst van de bevestiging dat er voor u plaats is bij de betreffende cursus, maakt u het verschuldigde bedrag over op de bankrekening van OKW
NL69 INGB 0004 3167 33 t.n.v. Ver. OKW onder vermelding van de titel van de cursus en de naam van de deelnemer(s).

De inschrijving voor een cursus is pas definitief wanneer u een bevestiging van inschrijving heeft gekregen en het cursusgeld voldaan is.

Wanneer cursussen onverhoopt door OKW geannuleerd moeten worden, wordt het cursusgeld teruggestort.