• Activiteiten Slideshow

    OKW
    Apeldoorn

Cursus 11: Tekenen en schilderen geïnspireerd door een beroemd werk (volgeboekt)

Docent       Anneke van der Weg
Wanneer   Maandag 21 sept; 5 en 19 okt; 2 nov
Locatie       AdLJ, Deventerstraat 447, 7323 PS Apeldoorn
Tijdstip      13.30-15.30u

Toelichting op de cursus
Beroemde werken dienen tot inspiratiebron om met verschillende teken- of schildertechnieken geïnspireerd zelf aan de slag te gaan. In 4 weken tijd maakt u in elk geval 1 persoonlijk kunstwerk.

De cursus wordt gegeven in het atelier van Anneke van der Weg.

Deelnemers: maximaal 8
Kosten: € 85,00 voor OKW-leden; € 105,00 voor niet-leden (cursusprijs incl. materiaal, thee/koffie)

Anneke van der Weg is vakleerkracht beeldend en kunstenaar. In haar eigen atelier en binnen het onderwijs inspireert zij menigeen tot het maken van mooie tekeningen of schilderijen. Nieuwe technieken en grondig vakmanschap leveren vaak verrassende combinaties op. Werken met de handen vanuit het hart creëert ruimte in het hoofd.

Wanneer u zich inschrijft voor een cursus, gaat u er mee akkoord dat uw naam, telefoonnummer en e-mailadres bekend zijn bij de docent, zodat deze in voorkomende gevallen met de cursisten kan communiceren.

Aanmelden: Stuur een mailtje naar contactpersoon Femmy Erbé met vermelding van de titel van de cursus, uw naam en telefoonnummer. (femmy.erbe@xs4all.nl) Betaling cursusgeld: het verschuldigde bedrag overmaken op rekening NL 69 INGB 000 43 167 33 t.n.v. Ver.OKW onder vermelding van de titel van de cursus en de naam van de deelnemer(s).

De inschrijving voor een cursus is pas definitief wanneer u een bevestiging van inschrijving heeft gekregen en het cursusgeld voldaan is.