Docent:         Astrid Kuipers
Wanneer:     Dinsdag 31 okt; 14, 28 nov; 12 dec. 
Locatie:         De Groene Hoven – zaal 5
Tijdstip:        10:00 – 12:00u

Hundertwasser en Gaudí zijn de architecten van de ronde vormen en kleurrijke gebouwen in de 20ste eeuw. Zij lieten zich inspireren door de natuur in al zijn facetten. Hun ontwerpen en stijl vormen de inspiratiebron voor deze teken- en schildercursus over dromerige taferelen en fijne kleuren. Stromingsbeelden nemen je mee op reis en laten je genieten tijdens het maken van de afbeeldingen.

Vier ochtenden om te ontspannen en een nieuwe flow op te pakken.We gebruiken verschillende materialen, zoals fineliners, ecoline en bijenwaskrijt. Inspireer jezelf en verras jezelf. Teken- en/of schilderervaring is niet nodig.

Astrid Kuipers is holistisch tekendocent,  creatief coach en beeldend kunstenaar. Zij geeft teken- en schilderlessen in haar eigen atelier ‘Praktijk de Stille Kracht’. Ook geeft zij lessen intuïtief schilderen bij Gigant in Apeldoorn, onder het motto ‘Tekenen is Wellness, Schilderen is Freedom’. Door gebruik te maken van laagdrempelige technieken zijn haar lessen toegankelijk voor iedereen die graag wil tekenen en schilderen, zowel voor de geoefende tekenaar als voor de beginner.

Deelnemers:       maximaal 10
Kosten:                € 90,00 voor leden; € 110,00 voor niet-leden
(cursusprijs inclusief materiaal)

Aanmelden:
Stuur een mailtje naar contactpersoon Femmy Erbé met vermelding van de titel van de cursus, uw naam en telefoonnummer. (femmy.erbe@xs4all.nl) Daarna ontvangt u van Femmy een bevestiging van inschrijving.

Betaling:
Pas na ontvangst van de bevestiging dat er voor u plaats is bij de betreffende cursus, maakt u het verschuldigde bedrag over op de bankrekening van OKW
NL69 INGB 0004 3167 33 t.n.v. Ver. OKW onder vermelding van de titel van de cursus en de naam van de deelnemer(s).

De inschrijving voor een cursus is pas definitief wanneer u een bevestiging van inschrijving heeft gekregen en het cursusgeld voldaan is.

Wanneer cursussen onverhoopt door OKW geannuleerd moeten worden, wordt het cursusgeld teruggestort.