Docent:             Anneke van der Weg
Wanneer:          Maandag 6, 13, 20, 27 november
Locatie:             AdLJ, Deventerstraat 447
                            7323 PS  Apeldoorn
Tijdstip:             13:30-15:30u

Levendige aquarellen, (waterverfschilderijen) zowel abstract, natuurgetrouw als decoratief kunnen kleurrijke kunstwerken opleveren en ook gebruikt worden voor kleine kattenbelletjes. Of kunstzinnige kerstkaartjes. Gevorderden en beginners inspireren elkaar tot het maken van zeer divers werk. Een stappenplan kan, indien nodig, geleverd worden. Meestal volstaat een voorbeeld of kennismaking met het materiaal om tot zeer persoonlijk resultaat te komen. Al vanaf de eerste workshop kan met het uitgereikte materiaal thuis verder worden gewerkt maar dit is niet nodig. De eerste kunstwerkjes zijn dan al klaar. Tekentalent is geen vereiste en neem gerust eigen favoriete penselen mee wanneer u die heeft.

Voor meer informatie over Anneke van der Weg: zie cursus 4: Giacometti.

Deelnemers:       maximaal 9
Kosten:                € 105,00 voor OKW-leden; € 125,00 voor niet-leden
(cursusprijs incl. materiaal, thee/koffie)

Aanmelden:
Stuur een mailtje naar contactpersoon Femmy Erbé met vermelding van de titel van de cursus, uw naam en telefoonnummer. (femmy.erbe@xs4all.nl) Daarna ontvangt u van Femmy een bevestiging van inschrijving.

Betaling:
Pas na ontvangst van de bevestiging dat er voor u plaats is bij de betreffende cursus, maakt u het verschuldigde bedrag over op de bankrekening van OKW
NL69 INGB 0004 3167 33 t.n.v. Ver. OKW onder vermelding van de titel van de cursus en de naam van de deelnemer(s).

De inschrijving voor een cursus is pas definitief wanneer u een bevestiging van inschrijving heeft gekregen en het cursusgeld voldaan is.

Wanneer cursussen onverhoopt door OKW geannuleerd moeten worden, wordt het cursusgeld teruggestort.