• Activiteiten Slideshow

    OKW
    Apeldoorn

Cursus 1: Experimenteren met de brushpen (nog niet gestart!)

Docent        Anneke van der Weg
Wanneer    Maandag 10, 17, 24 en 31 januari 
Locatie        AdLJ, Deventerstraat 447,
                     7323 PS Apeldoorn
Tijdstip       13.30-15.30u

Op verzoek van OKW-leden wordt deze cursus herhaald.

De brushpen is een stift met een penseelpunt, gevuld met ecoline. De eigenschappen van ecoline (transparant, wateroplosbaar met alle mogelijkheden van dien) komen ook goed tot hun recht als je werkt met een brushpen. De technieken lenen zich uitstekend om eigen kaarten te maken. Deze cursus gaan we alles uit halen wat er in zit in een ontspannen en creatieve sfeer. Je krijgt eigen materiaal zodat je thuis verder kan experimenteren. Eerder volgen van deze cursus is geen belemmering; integendeel!
Anneke van der Weg is vakleerkracht beeldend en kunstenaar. In haar eigen atelier en binnen het onderwijs inspireert zij menigeen tot het maken van mooie tekeningen of schilderijen. Nieuwe technieken en grondig vakmanschap leveren vaak verrassende combinaties op. Werken met de handen vanuit het hart creëert ruimte in het hoofd. De kleine groep maakt het mogelijk de cursisten individueel te begeleiden en aan te sluiten bij hun vaardigheden. Anneke gaf al eerder cursussen voor OKW.

Kosten: € 95,00 voor OKW-leden; € 115,00 voor niet-leden (cursusprijs incl. materiaal, thee/koffie)

Deelnemers; maximaal 8

Aanmelden: Stuur een mailtje naar contactpersoon Femmy Erbé met vermelding van de titel van de cursus, uw naam en telefoonnummer. (femmy.erbe@xs4all.nl) Pas als u bevestiging van inschrijving hebt ontvangen, betaalt u het cursusgeld.

Betaling cursusgeld: Na ontvangst van de bevestiging dat er voor u plaats is bij de betreffende cursus, maakt u het verschuldigde bedrag over op rekening NL 69 INGB 000 43 167 33 t.n.v. Ver. OKW onder vermelding van de titel van de cursus en de naam van de deelnemer.

De inschrijving voor een cursus is pas definitief wanneer u een bevestiging van inschrijving heeft gekregen en het cursusgeld voldaan is.

Wanneer het aantal aanmeldingen het aantal beschikbare plaatsen overstijgt, wordt een wachtlijst aangelegd. Als er zóveel belangstelling voor een cursus is, dat een tweede ronde georganiseerd kan worden, proberen we dat in overleg met de docent en de cursuslocatie te regelen.

Wanneer u zich inschrijft voor een cursus, gaat u er mee akkoord dat uw naam, telefoonnummer en e-mailadres bekend zijn bij de docent, zodat deze in voorkomende gevallen met de cursisten kan communiceren.

Wanneer door bijvoorbeeld corona-maatregelen een cursus geannuleerd moet worden, wordt het betaalde cursusgeld teruggestort