Docent:               Anneke van der Weg
Wanneer:           Maandag 18, 25 sept; 2, 9 okt.
Locatie:               AdLJ, Deventerstraat 447,
                              7323 PS Apeldoorn
Tijdstip:              13:30-15:30u

Giacometti vergelijkt zijn sculpturen en mensbeelden met een blinde die zijn hand uitsteekt in de nacht. Dat hij die hand uitstrekt, is een merkwaardige daad van geloof en vertrouwen. De lange dunne mensfiguren van deze kunstenaar zijn een uitgangspunt voor deze workshop. Samen gaan we op ontdekkingsreis door met verschillende materialen en technieken ingetogen werken te maken op papier afhankelijk van de groep, misschien zelfs ruimtelijk. Materiaal is aanwezig en, basismateriaal wordt meegegeven om thuis verder te kunnen werken.

Anneke van der Weg is vakleerkracht beeldend en kunstenaar. In haar eigen atelier en binnen het onderwijs inspireert zij menigeen tot het maken van mooie tekeningen of schilderijen. Nieuwe technieken en grondig vakmanschap leveren vaak verrassende combinaties op. Werken met de handen vanuit het hart creëert ruimte in het hoofd.

Deelnemers:       maximaal 9
Kosten:                € 105,00 voor OKW-leden; € 125,00 voor niet-leden
(cursusprijs incl. materiaal, thee/koffie)

Aanmelden:
Stuur een mailtje naar contactpersoon Femmy Erbé met vermelding van de titel van de cursus, uw naam en telefoonnummer. (femmy.erbe@xs4all.nl) Daarna ontvangt u van Femmy een bevestiging van inschrijving.

Betaling:
Pas na ontvangst van de bevestiging dat er voor u plaats is bij de betreffende cursus, maakt u het verschuldigde bedrag over op de bankrekening van OKW
NL69 INGB 0004 3167 33 t.n.v. Ver. OKW onder vermelding van de titel van de cursus en de naam van de deelnemer(s).

De inschrijving voor een cursus is pas definitief wanneer u een bevestiging van inschrijving heeft gekregen en het cursusgeld voldaan is.

Wanneer cursussen onverhoopt door OKW geannuleerd moeten worden, wordt het cursusgeld teruggestort.