• Activiteiten Slideshow

    OKW
    Apeldoorn

Cursus 7: Zingen! (geannuleerd)

Docent       Greet Aanen
Wanneer   Woensdag, 28 okt; 4, 11 en 18 nov
Locatie       Het Bolwerk, Ravelijn 55
                    7325 NT Apeldoorn
Tijdstip      14:30 – 16:30u

Wegens te weinig aanmeldingen kan deze cursus helaas niet doorgaan.

Zin om samen met anderen te zingen? Ooit wel gezongen in een koor? Nog nooit met anderen gezongen, maar zou u dat wel eens willen ervaren? U kunt muziek lezen? U kunt geen muziek lezen? Wat uw beginsituatie ook is: u bent van harte welkom om onder leiding van Greet Aanen al zingend kennis te maken met elkaar en met de muziek. Het samen plezier hebben in muziek maken staat voorop.

Vier middagen gaan we aan de slag. Na een eerste bijeenkomst waarbij, met ondersteuning van de piano, volop gezongen wordt, gaat Greet bekijken wat de volgende drie bijeenkomsten mogelijk is. Er ligt nu voor die bijeenkomsten nog geen programma vast, wel aantrekkelijke muziek, maar die moet passen bij de zanggroep. Voor de laatste middag heeft Greet al wel leuke muziek klaar liggen, maar welke werken passen het best bij u? Dat weten we pas na de 1e zangbijeenkomst. Gaat u mee het avontuur aan? (De locatie biedt meer dan voldoende ruimte om veilig afstand te houden)

Greet Aanen studeerde schoolmuziek, piano (Conservatorium Utrecht), solozang (Hilversum) en koordirectie (Utrecht). Ze werkte jarenlang in het (hoger beroeps)onderwijs en was vanaf 1973 actief als koordirigent. Van 1982 – 2019 was ze dirigent van de Veluwse Cantorij. Ze raakt geïnspireerd door samen muziek maken.

Deelnemers: maximaal 15

Kosten: € 52,50 voor OKW-leden: € 72,50 voor niet-leden

Wanneer u zich inschrijft voor een cursus, gaat u er mee akkoord dat uw naam, telefoonnummer en e-mailadres bekend zijn bij de docent, zodat deze in voorkomende gevallen met de cursisten kan communiceren.

Aanmelden: Stuur een mailtje naar contactpersoon Femmy Erbé met vermelding van de titel van de cursus, uw naam en telefoonnummer. (femmy.erbe@xs4all.nl) Betaling cursusgeld: het verschuldigde bedrag overmaken op rekening NL 69 INGB 000 43 167 33 t.n.v. Ver.OKW onder vermelding van de titel van de cursus en de naam van de deelnemer(s).

De inschrijving voor een cursus is pas definitief wanneer u een bevestiging van inschrijving heeft gekregen en het cursusgeld voldaan is.