• Activiteiten Slideshow

    OKW
    Apeldoorn

Cursus 8: ‘Bosbaden’

Docent           Miriam Meiberg
Wanneer        Vrijdag 4, 18 maart; 1, 22 april
Locatie           Nader te bepalen boslocatie
Tijdstip           10:30 – 12:00u

Inhoud cursus
Het is algemeen bekend dat de natuur een rustgevende werking heeft op je lichaam en stress reduceert. In Japan hebben ze hier een speciale benaming voor: shinrin-yoku, ofwel: bosbaden. Van een vol hoofd naar een vol hart, mindful aanwezig zijn in de natuur. We werken in thema’s in en met de natuur; met symbolieken en metaforen.

Praktische informatie
– u zorgt voor goede schoenen en kleding passend bij het weer
– u neemt een rugzak mee met regenkleding/paraplu, een kleedje of plastic zak (om onderweg op te kunnen zitten), drinken en een versnapering.
– u hebt een goede lichamelijke conditie; we wandelen max. 3 km

Miriam Meiberg (1967) Haar motto is ‘leren, groeien en ontwikkelen door te doen’. Leren is vooral ervaringsleren. Liefde voor leren heeft ervoor gezorgd dat ze ruim 30 jaar in het onderwijs werkt. Van juf naar begeleider in het onderwijs op de pabo van Hogeschool Saxion. Haar liefde voor begeleiden, coachen en de natuur heeft ze samengebracht in een eigen praktijk ‘Sonop wandelcoaching’. Miriam volgde een opleiding bij Innersteps en wil mensen letterlijk en figuurlijk in beweging brengen. Haar aanbod is gericht op individuele trajecten en groepen. Gaat u mee baden in het bos?

Deelnemers:       maximaal 15

Kosten:                € 50,00 voor OKW-leden: € 70,00 voor niet-leden

Aanmelden:
Stuur een mailtje naar contactpersoon Femmy Erbé met vermelding van de titel van de cursus, uw naam en telefoonnummer. (femmy.erbe@xs4all.nl) Daarna ontvangt u van Femmy bevestiging van inschrijving.

Betaling:
Pas na ontvangst van de bevestiging dat er voor u plaats is bij de betreffende cursus, maakt u het verschuldigde bedrag over op de bankrekening van OKW
NL69 INGB 0004 3167 33 t.n.v. Ver. OKW onder vermelding van de titel van de cursus en de naam van de deelnemer.

De inschrijving voor een cursus is pas definitief wanneer u een bevestiging van inschrijving heeft gekregen en het cursusgeld voldaan is.

Wanneer cursussen onverhoopt door OKW geannuleerd moeten worden, wordt het cursusgeld teruggestort.