• Activiteiten Slideshow

    OKW
    Apeldoorn

Cursus 8: Zen met de brushpen

Docent:           Anneke van der Weg
Wanneer:       Maandag 3, 10, 17, 24 okt.
                          (gewijzigde data!)

Locatie:           AdLJ, Deventerstraat 447,
                          7323PS Apeldoorn
Tijdstip:           13:30-15:30u

Wanneer je rustig wilt genieten van kleurrijk materiaal en gezelschap is dit dé kans. Herhalen van lijnen en vormen kan ontspannend werken. Er zijn meerdere tekentechnieken die de laatste jaren volop in de aandacht staan waarbij ontspanning centraal staat.

De brushpen is een stift gevuld met ecoline en met een penseelpunt. De eigenschappen van ecoline gelden daarmee ook voor de brushpen: kleurrijk, transparant, wateroplosbaar met alle mogelijkheden van dien.

Deze cursus staat elke keer een ontspannings-tekentechniek centraal die met de brushpen wordt uitgewerkt. We gaan aan de slag met: Mandala, Triskele, Zentangel en Zendala. Je krijgt eigen materiaal mee zodat je thuis eindeloos rust kunt creëren.

Anneke van der Weg is vakleerkracht beeldend en kunstenaar. In haar eigen atelier en binnen het onderwijs inspireert zij menigeen tot het maken van mooie tekeningen of schilderijen. Nieuwe technieken en grondig vakmanschap leveren vaak verrassende combinaties op. Werken met de handen vanuit het hart creëert ruimte in het hoofd.

Deelnemers:       maximaal 9
Kosten:                 € 105,00 voor OKW-leden; € 125,00 voor niet-leden
                                 (cursusprijs incl. materiaal, thee/koffie)

Aanmelden:
Stuur een mailtje naar contactpersoon Femmy Erbé met vermelding van de titel van de cursus, uw naam en telefoonnummer. (femmy.erbe@xs4all.nl) Daarna ontvangt u van Femmy bevestiging van inschrijving.

Betaling:
Pas na ontvangst van de bevestiging dat er voor u plaats is bij de betreffende cursus, maakt u het verschuldigde bedrag over op de bankrekening van OKW
NL69 INGB 0004 3167 33 t.n.v. Ver. OKW onder vermelding van de titel van de cursus en de naam van de deelnemer.

De inschrijving voor een cursus is pas definitief wanneer u een bevestiging van inschrijving heeft gekregen en het cursusgeld voldaan is.

Wanneer cursussen onverhoopt door OKW geannuleerd moeten worden, wordt het cursusgeld teruggestort.