• kalender

    Kalender

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Filmkring – 29 aug. L’Atelier

29 augustus 2018 @ 20:00 - 22:30

Op 29 augustus gaan we naar L’Atelier, een film van regisseur Laurent Cantet (u kent misschien zijn met een Gouden Palm bekroonde film “Entre les murs”).

Het verhaal speelt zich ook in deze film af in Zuid-Frankrijk, in de zomer, maar nu gaat het over tieners. Antoine neemt deel aan een workshop waarin een zevental jongeren een misdaadverhaal gaat schrijven met de hulp van Olivia, een bekende romanschrijfster. De opzet is dat ze putten uit hun eigen levens, hun stad en het industriële verleden van de stad, een vorm van nostalgie die Antoine echter niet interesseert. Hij is meer begaan met de angsten van de moderne wereld en botst al gauw met de groep en Olivia, die zowel geschrokken als gefascineerd raken door het geweld van Antoine.

De film begint om 20.15 uur. Voor meer informatie over de film en een link naar de trailer, zie de website van Gigant http://www.gigant.nl/film/. U bent weer van harte welkom om mee te gaan kijken, al of niet in combinatie met de nabespreking onder leiding van Bram Rutgers. U hoeft u niet aan te melden. Voor een kaartje zorgt u zelf (als u vriend van Giant bent of een Coda bibliotheekpas heeft, met korting, een OKW lidmaatschap geeft hiervoor geen korting).

Namens de filmkring,

Bram Rutgers, Agnes van der Geest, Hanny van Asch

 

Gegevens

Datum:
29 augustus 2018
Tijd:
20:00 - 22:30
Evenement Categorie:

Locatie

Gigant
Apeldoorn, Nederland + Google Maps