• kalender

    Kalender

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Filmkring: ‘Burning’

22 oktober 2018 @ 19:30 - 23:00

Voor oktober heeft de filmkring het oog laten vallen op “Burning”. De film van de Zuid-Koreaanse regisseur Chang-Dong Lee is gebaseerd op “Burning barn” van Haruki Murakami, dat op zijn beurt weer geïnspireerd is door William Faulkner’s gelijknamige verhaal. Met een record aantal punten in Cannes riep de internationale pers BURNING uit tot hèt meesterwerk van dit jaar. Alle reden dus om “Burning” te gaan zien.

Jong-soo werkt parttime als bezorger in Seoul, maar droomt van een schrijverscarrière. Op een dag treft hij Haemi die hij nog kent uit zijn oude buurt. Zij vraagt hem tijdens haar vakantie in Afrika op haar kat te passen. Wanneer Hae-mi terugkeert, stelt ze Jong-soo voor aan Ben. De mysterieuze jongen die ze in Afrika heeft ontmoet, blijkt een duistere hobby te hebben.

Deze film wordt op maandag 22 oktober voor Gigant nabesproken door Bram Rutgers. Wij, filmliefhebbers van OKW, kunnen hierbij aansluiten. We maken deze keer dus een uitstapje naar de maandagavond.

De film start op 22 oktober om 19.30 uur. Voor een link naar de trailer, zie de website van Gigant https://www.gigant.nl/films/burning. U bent van harte welkom om mee te gaan kijken en de film na te bespreken. Aanmelding is niet nodig, voor een kaartje zorgt u zelf (korting bij Gigant alleen als u een vriendenpas van Gigant heeft, of met een Coda bibliotheekpas).

Namens de filmkring,

Bram Rutgers, Agnes van der Geest,
Hanny van Asch

Gegevens

Datum:
22 oktober 2018
Tijd:
19:30 - 23:00
Evenement Categorie:

Locatie

Gigant
Apeldoorn, Nederland + Google Maps