• kalender

    Kalender

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Filmkring: ‘Shoplifters’

december 19 @ 20:00 - 22:30

De film “Shoplifters” moet u zeker gaan zien. Het zachtmoedige Japanse familiedrama van regisseur Hirokazu Kore-eda heeft in Cannes de Gouden Palm gewonnen en de kritieken zijn overal in lovende bewoordingen.

Osamu en zijn zoon zijn na hun zoveelste winkeldiefstal weer onderweg naar huis. Ze komen buiten in de kou een verloren klein meisje tegen. Ze is van huis weggelopen en Osamu neemt haar mee naar huis, waar ze al snel wordt opgenomen in het hechte gezin. Hoewel de familie arm is en ze net genoeg verdienen door te stelen, hebben ze een gelukkig leven samen. Tot een onverwachte gebeurtenis verborgen geheimen blootlegt en de familiebanden hevig op de proef worden gesteld. De trailer kunt u bekijken op https://www.gigant.nl/films/shoplifters.

De filmkring nodigt u graag uit om mee te gaan kijken op 19 december, aanvang 20.15 uur. Na de film volgt de nabespreking, waarin we weer dieper ingaan op wat we gezien hebben, onder leiding van Bram Rutgers.

Aanmelding is niet nodig, een kaartje koopt u zelf (korting bij Gigant alleen op vertoon van een vriendenpas van Gigant of een Coda bibliotheekpas).

Namens de filmkring,
Bram Rutgers, Agnes van der Geest en
Hanny van Asch

Gegevens

Datum:
december 19
Tijd:
20:00 - 22:30
Evenement Categorie:

Locatie

Gigant
Apeldoorn, Nederland + Google Maps