• kalender

    Kalender

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Filmkring: ‘System crasher’

maart 4 @ 19:30 - 22:30

Voor februari hebben we een film gekozen: ‘System crasher’, die we gaan zien op 4 maart (aanvang 19.30 uur). Geen grap, deze film gaat weliswaar aan het eind van februari draaien, maar de eerste keer dat de film op een woensdag te zien is, is woensdag op 4 maart. Opnieuw een film over een actueel, maar nu heel ander thema.

Benni is een negenjarige wildebras, met veel problemen. Haar alleenstaande moeder kan het niet aan, maar de bemoeienissen in het zorgsysteem zijn evenzeer dramatisch. Kijk voor een link naar de trailer ophttps://www.gigant.nl/films/system-crasher

Dit zeer aangrijpende, realistische drama is de Duitse Oscarinzending en won meerdere prijzen waaronder een Zilveren Beer op het Filmfestival van Berlijn.

U bent van harte welkom om mee te gaan kijken en de film na te bespreken. Tijdens de nabespreking, geleid door Bram Rutgers, kunnen we praten over de emoties die de film bij ons oproept; we gaan met elkaar dieper in op wat we zojuist gezien hebben, proberen de (eventuele) meerdere lagen in de film eruit te halen en we gaan op zoek naar de essentie van de film. Aanmelding is niet nodig, voor een kaartje zorgt u zelf (korting bij Gigant alleen als u een vriendenpas van Gigant heeft, of met een Coda bibliotheekpas).

Namens de filmkring,
Bram Rutgers, Agnes van der Geest,
Hanny van Asch

Gegevens

Datum:
maart 4
Tijd:
19:30 - 22:30
Evenement Categorie:

Locatie

Gigant
Apeldoorn, Nederland + Google Maps