• kalender

    Kalender

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Filmkring: ‘Working Woman’

28 augustus 2019 @ 19:00 - 23:00

Na een goed bezochte film én nabespreking in juli, ook in augustus een film die we met de filmkring gaan zien en nabespreken: Working Woman van regisseur Michal Aviad.

 

 

 

 

 

Ook deze film behandelt een actueel thema. Orna woont met haar gezin in Jeruzalem, ze hebben het niet breed en ze is dan ook blij met een nieuwe baan als salesmedewerker van een projectontwikkelaar. Maar van lieverlee gaat de waardering van haar baas een ongewenste kant uit. Naarmate haar baas opdringeriger wordt, zijn we getuige van de verraderlijke werking van seksuele intimidatie, waaronder Orna steeds meer onder gebukt gaat: hoe moet ze zich hieruit redden?

We gaan de film bekijken op woensdag 28 augustus, om 19.00 uur.

Voor een link naar de trailer, zie de website van Gigant: https://www.gigant.nl/films/working-woman. U bent van harte welkom om mee te gaan kijken en de film na te bespreken. Tijdens de nabespreking, geleid door Bram Rutgers, gaan we samen met elkaar dieper in op wat we zojuist gezien hebben, proberen we de (eventuele) meerdere lagen in de film eruit te halen en gaan we op zoek naar de essentie van de film. Aanmelding is niet nodig, voor een kaartje zorgt u zelf (korting bij Gigant alleen als u een vriendenpas van Gigant heeft, of met een Coda bibliotheekpas).

Namens de filmkring,

Bram Rutgers, Agnes van der Geest,
Hanny van Asch

Gegevens

Datum:
28 augustus 2019
Tijd:
19:00 - 23:00
Evenement Categorie:

Locatie

Gigant
Apeldoorn, Nederland + Google Maps