Laden Evenementen

Alle Evenementen

Op 9 september kunnen geïnteresseerden meedoen aan een mini-excursie met een rondleiding door het Boschbad. Aanvang 10.00 uur. Verzamelen bij de ingang aan de Felualaan.

Het Boschbad zet zich in om zo duurzaam mogelijk te opereren. Het water verwarmen, 6 miljoen liter maar liefst, kost natuurlijk nogal wat energie, ook in deze toch wel erg mooie zomer met hoge temperaturen. Verder is het doel om zo weinig mogelijk CO2 uit te stoten en is de keuze gemaakt om het bad van het gas af te halen. Hoewel er daardoor wel ongeveer 50.000 kWh aan elektriciteit per jaar meer door de warmtepompen wordt verbruikt, zijn de energiekosten toch met 45% gedaald.

Hoe dat in z’n werk gaat, zal Patrick Versteeg, beheerder van het Boschbad namens Accres, ons uitleggen in een rondleiding over het terrein en we mogen ook een blik werpen in de machinekamer.

Aanmelden kan, zoals gebruikelijk, bij Truus Bouman. Er is geen sprake van een maximum aantal deelnemers, maar Patrick wil wel graag een week van te voren weten hoe groot het aantal deelnemers is. Meld je dus tijdig aan (uiterlijk 3 september) door een mail te sturen naar Truus. Haar e-mailadres is g.bouman16@upcmail.nl

De kosten bedragen weer € 5,00 contant bij Truus te voldoen bij aankomst bij het Boschbad.

We hopen weer veel geïnteresseerden te mogen begroeten!

Bob van der Sluijs en Gustaaf van den Brand.

Go to Top