• kalender

    Kalender

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

OKW-café: Poëzie in december

december 4 @ 20:00 - 22:00

Het laatste OKW-café van dit jaar staat, net als vorig jaar, in het teken van poëzie. Het weer van deze dagen leent zich daar uitstekend voor: Gezellig bij elkaar zitten in een grote kring, kaarsjes aan, luisteren naar mooie gedichten of ze zelf voorlezen.

De stadsdichter van Apeldoorn, Aad van der Waal, neemt het openingsdeel van de avond voor zijn rekening. Hij legt uit wat zijn taak is binnen de gemeente en wat hij in de afgelopen jaren heeft gedaan. Aad is een veelzijdig talent dat thuis is op alle terreinen van de taal. Zijn stijl van dichten is lichtvoetig en vol humor. Tijdens zijn inleiding zal hij uit eigen werk voorlezen.

Aad fungeert op deze avond ook als gangmaker. Iemand is pas gangmaker als anderen in zijn spoor treden. Die anderen: dat zijn de bezoekers. We hopen dat Aad hen inspireert om hem te volgen met een gedicht dat zij mooi vinden. Dat hoeft niet over december of kerst te gaan.

Tijdens de pauze kan men het werk dat Aad van der Waal geschreven heeft, inzien en eventueel kopen.

Na de pauze is het de beurt van de bezoekers om hun favoriete gedicht te laten horen en toe te lichten waarom zij speciaal dat gedicht hebben gekozen.

Bezoekers die graag een gedicht willen voordragen, wordt gevraagd dat bij binnenkomst te melden.

Voor nadere inlichtingen:

Aad van der Waal, 0637399823 Bert van der Beek, 055 5223393 (a.beek68@upcmail.nl)

Gegevens

Datum:
december 4
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Categorie:

Locatie

ACEC gebouw
Apeldoorn, Nederland + Google Maps