• kalender

    Kalender

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

OKW-café: 3e Levensfase, het geschenk van de eeuw

februari 5 @ 20:00 - 22:00

We worden steeds ouder en blijven langer gezond.  Veel mensen leveren na hun pensionering in de “derde levensfase” een grote bijdrage aan de maatschappij. Toch nemen ook de zorgkosten in Nederland gigantisch toe.

Onze inleider Hans Wesselink schetst een beeld van het Nederlandse zorglandschap (Cure, Care, WMO) en zoemt in op een aantal actuele thema’s: vitaliteit, eenzaamheid, langer thuis wonen, andere woonvormen, preventie, zingeving, juiste zorg op de juiste plaats, et cetera. Er is uiteraard gelegenheid om vragen te stellen en van gedachten te wisselen.

Over Hans Wesselink:
Na ruim 40 jaar Rabobank, waarvan de laatste 12 jaar als directievoorzitter van de Rabobank Apeldoorn was en is Hans actief in diverse bestuurlijke, adviserende en toezichthoudende functies.
Hij is o.a. lid van de Raad van Toezicht van de Gelre ziekenhuizen, voorzitter van de WMO adviesraad Apeldoorn en bestuurslid van de Landelijke Gepensioneerden Vereniging Rabobank met de Portefeuille zorg, welzijn, wonen.  In de landelijke koepel van Gepensioneerden verenigingen (KG) maakt hij ook deel uit van de Commissie zorg, welzijn, wonen.

Toegang:             gratis (de consumpties zijn voor eigen rekening)

 

Gegevens

Datum:
februari 5
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Categorie:

Locatie

ACEC gebouw
Apeldoorn, Nederland + Google Maps