Laden Evenementen

Alle Evenementen

Nu de zomer weer grotendeels achter ons ligt, is het weer tijd om de filmzaal in te gaan. Wij nodigen u uit mee te gaan kijken naar ‘Drii Winter’ van regisseur Michael Koch op 14 september (aanvang 19.30 uur). De film is genomineerd voor beste film op het Filmfestival van Berlijn en heeft een eervolle vermelding gekregen. Het is de Zwitserse inzending voor de Oscar voor de beste internationale film.

Drii Winter speelt zich af in een bergdorp in de Zwitserse Alpen. De jonge liefde tussen Anna en Marco wordt op de proef gesteld. Anna komt uit het dorp en heeft een dochter uit een eerdere relatie, terwijl Marco een buitenstaander is uit het laagland. Samen ervaren ze de vreugde van de nieuwe liefde en de nabijheid van familie. Maar wanneer Marco plotseling de controle over zijn doen en laten begint te verliezen en zich grillig gaat gedragen, ontstaat er spanning in de dorpsgemeenschap en moet Anna vechten om de liefde te behouden.

U bent van harte welkom om mee te gaan kijken en de film na te bespreken. U hoeft zich niet aan te melden en koopt zelf een kaartje. Checkt u in de week voor de filmvertoning nog even de aanvangstijd van de film.

In de nabespreking gaan we samen met elkaar dieper in op wat we zojuist gezien hebben, proberen we (eventuele) meerdere lagen in de film eruit te halen en gaan we op zoek naar de essentie van de film.

Namens de filmkring,

Bram Rutgers, Hanny van Asch
en Agnes van der Geest

Go to Top