Laden Evenementen

Alle Evenementen

Met de film van november (Rose op 30 november) nog voor de boeg hebben we de plannen voor december al klaar liggen. We gaan kijken naar ‘Triangle of sadness’ van de Zweedse regisseur Ruben Östlund. Kent u hem nog van zijn eerdere films ‘Turist’ en ‘The square’? Dan weet u dat ons een bijzondere avond te wachten staat.

Vijf jaar na ‘The square’ wint Östlund opnieuw de Gouden Palm in Cannes met ‘Triangle of sadness’, een satirische komedie die een frontale aanval is op de superrijken en het kapitalisme in het algemeen.

Na de New York Fashion Week worden Carl en Yaya, een stel modellen en influencers, uitgenodigd op een jacht voor een luxe cruise met als hoogtepunt een beroemd galadiner. Terwijl de bemanning voor de gasten zorgt, weigert de kapitein zijn hut te verlaten. De gebeurtenissen nemen een onverwachte wending en het machtsevenwicht wordt omgekeerd wanneer een storm toeslaat die het comfort van de passagiers in gevaar brengt…

We gaan de film zien op woensdag 21 december om 19.30 uur. U bent weer van harte welkom om mee te gaan kijken en mee te praten achteraf. Bij de nabespreking gaan we met elkaar in op wat we hebben gezien, op zoek naar diepere lagen in de film en de essentie ervan.

Aanmelding is niet nodig, er zijn geen kosten aan verbonden, u zorgt zelf voor uw kaartje bij Gigant.

Go to Top