• kalender

    Kalender

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

OKW mini-excursie: Rioolwaterzuiveringsinstallatie Waterschap Vallei en Veluwe (volgeboekt)

4 oktober 2019 @ 09:00 - 11:30

Datum          Vrijdag 4 oktober 2019
Tijdstip         09.15 – 11.15 uur
Locatie         Stadhoudersmolenweg, Apeldoorn

Water, wat is er eigenlijk belangrijker voor een mens dan water? Zonder water is er geen leven. Zonder schoon water geen gezond leven. Hoe zorgen we ervoor dat er voldoende schoon water voor mensen beschikbaar is? En blijft? Koning Willem-Alexander heeft het thema ´water´ wereldwijd op de agenda gezet en er zich al jaren lang voor ingespannen. Wij, als leden van OKW, krijgen een unieke kans voor een kijkje achter de schermen bij de rwzi van het Waterschap aan de Stadhoudersmolenweg op vrijdag 4 oktober van 09.15 tot 11.15 uur.
Je wordt geïnformeerd over wat een Waterschap allemaal doet, er voor zorgt dat er voldoende water is, niet te veel en niet te weinig. En hoe een rwzi werkt, wat er allemaal bij komt kijken om er voor te zorgen dat wij allen lekker schoon en gezond water uit onze kranen krijgen.

Aanmelden kan bij Truus Bouman door een mailtje te sturen naar g.bouman16@upcmail.nl.

De kosten zijn zoals gebruikelijk € 5,00. Contant te voldoen bij aankomst. Wees er snel bij, want er is helaas maar plaats voor maximaal 25 à 30 personen. Na aanmelding ontvang je meer informatie. Alvast wat meer weten? Kijk op https://www.vallei-veluwe.nl/wat-doet-waterschap/

Bob van der Sluijs en Gustaaf van den Brand (mini-excursiecommissie).

Gegevens

Datum:
4 oktober 2019
Tijd:
09:00 - 11:30
Evenement Categorie: