• Excursies-header-slideshow

    OKW
    Excursies

Mini-excursie Teuge

OKW MINI-EXCURSIE NAAR INTERNATIONAL AIRPORT TEUGE
VRIJDAG 3 JUNI
VAN 10.00 TOT 12.30 UUR
MELD JE NU AAN!
 
Het is weer zover! Het kan weer! Na alle corona-ellende kunnen we ons weer wat vrijer bewegen en kunnen we de reeks mini-excursies voor OKW-leden voortzetten.

Op 3 juni kunnen we een uniek kijkje achter de schermen krijgen op ‘Teuge’. Er zijn heel veel bedrijven gevestigd op dit vliegveld, net ten oosten van Apeldoorn. Alle hebben te maken met de luchtvaart. Of het nu parachutespringen of de ontwikkeling van elektrisch vliegen betreft, een heel breed scala aan activiteiten op het vliegveld zal tijdens de excursie naar voren komen.

Na de ontvangst met een kopje koffie of thee in Restaurant Take Off is er een rondleiding begeleid door Theo Schaefers, een zeer enthousiaste man die heel veel van vliegen weet en alles wat daarbij komt. Hij zal ons rondleiden langs vele bedrijven op het terrein. Daarna geeft hij een presentatie over veiligheid in de luchtvaart en hoe daarmee wordt omgegaan. Die presentatie vindt plaats in de passagierscabine van de flightsimulator van Yellow Wings, gelegen net naast Restaurant Take Off.

Als je geïnteresseerd bent in deze unieke mogelijkheid om meer te weten te komen over de luchtvaart, meld je dan snel aan bij Truus Bouman per e-mail aan via g.bouman16@upcmail.nl. Het maximum aantal deelnemers is 30 personen, dus beperkt.

De kosten voor deelname hebben we ook nu weer op slechts € 5,00 per persoon kunnen houden. Dit bedrag kun je bij aankomst op Teuge à contant gepast afrekenen bij Truus Bouman.

Na afloop van de mini-excursie kun je er eventueel voor kiezen op eigen rekening de lunch te gebruiken in Restaurant Take Off. Wel zelf van te voren even reserveren bij het restaurant is wenselijk.

Graag tot 3 juni!

Bob van der Sluijs en Gustaaf van den Brand.

Restaurant Take Off
De Zanden 13, 7395 PA Teuge

lees meer

OKW excursie vrijdag 29 april: ‘Musea en meer in Rotterdam’ (volgeboekt)

(Waterbus, Wereldmuseum, lunch Kunsthal, rondleiding Depot Boijmans Van Beuningen)

Dagprogramma in het kort (de vermelde tijden zijn bij benadering)
7.45 uur: verzamelen bij Carpoolplaats Agrifirm, Landgoedlaan 20 (via Zutphensestraat, naast de nieuwe Van der Valk)
8.00-10.00 uur: busreis naar Ridderkerk. Tijdens de heenreis in de bus wordt u koffie/thee met ‘iets erbij’ aangeboden. 
10.30–11.00 uur: vaartocht met de Waterbus vanaf Ridderkerk, de Schans naar Rotterdam, Erasmusbrug. De waterbus betaalt u zelf d.m.v. het scannen van uw OV chipkaart.
Heeft u geen OV chipkaart, dan geeft u dat bij aanmelding van de excursie aan en wordt er voor u een e-ticket besteld à €4,50. Dit bedrag komt boven op de kosten voor de excursie.
11.00 –12.00 uur: bezoek aan het Wereldmuseum
12.00-12.30 uur: wandeling naar de Kunsthal (Museumpark) 
12.30-13.30 uur:
lunchbuffet in het Kunsthalcafé
13.30- vrij te besteden tot de rondleiding in het Depot Boijmans. Bijv. een bezoek brengen aan een van de musea op het Museumpark: Kunsthal, Chabot Museum, Huis Sonneveld, Het Nieuwe Instituut of bezoek het Belasting en Douane Museum aan de Parklaan.
15.00 – 16.00 uur: Bezoek aan het Depot Boijmans met rondleiding in twee groepen (groep A en B)
16.00 – 17.00 uur: Bezoek aan het Depot Boijmans met rondleiding in twee groepen (groep C en D)
Dat betekent dat de groepen A en B na de lunch en na 16.00u tijd vrij hebben en om 15.00u verwacht worden in het Depot. De groepen C en D hebben na de lunch tijd vrij en worden om16.00u verwacht in het Depot.
De indeling van de groepen volgt z.s.m. nadat alle aanmeldingen binnen zijn.
17.00-17.15 uur: verzamelen bij de bus (nabij het Depot)
17.15-19.00 uur: terugreis naar Apeldoorn met onderweg de traditionele catering (hapjes en drankjes) in de bus
 
Inclusief:
busreis, koffie/thee met ‘iets erbij’ op heenreis, lunchbuffet, rondleiding in het Depot Boijmans, drankjes en hapjes op terugreis.

lees meer

Excursies

Schrijf hier over …