Deze excursie is geannuleerd!

Dinsdag 14 mei kunt u deelnemen aan een mini-excursie in de vorm van een rondleiding over de historische begraafplaats aan de Soerenseweg in Apeldoorn.
Deze begraafplaats is een officieel rijksmonument.

Er is ruimte voor 15 deelnemers. Indien er meer belangstelling voor is, dan volgt er een tweede rondleiding een week later, dinsdag 21 mei.

Aanvang 10.00 uur. Kosten per deelnemer €7,50.

Bij aanvang drinken we een kopje koffie of thee en vervolgens wandelen we onder de bezielende leiding van André Staal over de begraafplaats met zijn vele bijzondere en monumentale graven, waar veel bekende Apeldoorners hun laatste rustplaats hebben gevonden. André is voorzitter van de Stichting Vrienden Gemeentelijke Begraafplaats Soerenseweg Apeldoorn. Hij is al jaren bij de begraafplaats betrokken en weet als geen ander vele details uit het verleden en van het heden.

Het onderhoud van deze fraaie, historische begraafplaats kost veel geld. Vele vrijwilligers zetten zich er voor in, maar financiële bijdragen zijn absoluut noodzakelijk. OKW zal daarom van de bijdrage van de deelnemers een bedrag doneren van € 5,00 per deelnemer.

Aanmelden kan zoals gewoonlijk bij Truus Bouman per mail: g.bouman50@kpnmail.nl Graag uiterlijk zaterdag, 11 mei. Zij informeert u dan over de verdere gang van zaken en de financiële afhandeling van uw deelname.

Om u van tevoren alvast te informeren: kijk op www.begraafplaatssoerenseweg.nl
Wij wensen u een boeiende mini-excursie toe!

Met vriendelijke groeten,
Truus Bouman, Bob van der Sluijs en
Gustaaf van den Brand.