• Activiteiten Slideshow

    OKW
    Apeldoorn

OKW Mini-excursie vrijdag 10 mei: Remeha

OKW biedt een bijzondere mini-excursie aan: Remeha, de Apeldoornse fabrikant van verwarmingsinstallaties, ontvangt 10 mei graag leden van OKW Apeldoorn.
De ontvangst is vanaf 9.00 uur, het programma begint om 9.30 uur en eindigt om 12.30 uur.

Het gebruik van (aard)gas komt steeds meer ter discussie te staan en er wordt naarstig gezocht naar alternatieven nu de winning van het gas in Groningen steeds verder in rap tempo wordt afgebouwd om verdere schade aan gebouwen te beperken.

Welke alternatieven zijn er? Wat betekent het voor ons als Nederland van het gas af moet? Hoe anticipeert Remeha, als belangrijke fabrikant van CV-installaties, hierop? Op al dit soort vragen zullen we een antwoord krijgen van specialisten die voor dit bedrijf werken.

Remeha heeft een interessant programma voor ons in petto met onder meer een bedrijfspresentatie, een rondleiding door de assemblageafdeling en de showroom en een voordracht over energietransitie.Interesse in deze mini-excursie? Meld je dan direct aan bij Truus Bouman door een mailtje te sturen naar g.bouman16@upcmail.nl. De kosten, zijn zoals gewoonlijk voor een mini-excursie, € 5,- per persoon, contant te voldoen bij aankomst. Na je aanmelding ontvang je meer informatie. Meld je snel aan want het aantal deelnemers is beperkt. Er kunnen maximaal 40 mensen meedoen.

Voor hen die slecht ter been zijn: in de assemblageafdeling moeten we twee trappen op en af. Er is geen lift.