Wanneer:        Di 19 sept. en do 5 okt. 2023
Tijdstip:            09:45 – 12:15 uur  

                 

De mini-excursiecommissie is er in geslaagd een bezoek aan ‘Royal Talens’ te organiseren. Heeft u altijd al willen weten hoe kunstenaarsverven worden geproduceerd, van pigment tot tube, dan is deze excursie echt iets voor u.
Het bedrijf is nu nog gevestigd aan de Sophialaan, niet ver van het station, maar gaat binnen afzienbare tijd verhuizen naar een industrieterrein in Apeldoorn-Noord. Het gebied waar het bedrijf nu gevestigd is, maakt deel uit van plannen voor stadsvernieuwing. Het monumentale kantoorgebouw uit 1927, ontworpen door de Apeldoornse architect G.W. van den Beld, blijft behouden. Voor het gebruik van het pand wordt een nieuwe bestemming gezocht.

OKW-ers krijgen de bijzondere kans het bedrijf nog op de huidige locatie te bezoeken.

Er is plaats voor twee groepen van 12 personen. De deelname voor leden van OKW is € 12,-; niet- leden betalen € 16,-. Het gebouw kent geen liften; er moet gebruik gemaakt worden van de trap. Dat kan lastig zijn voor mensen die slecht ter been zijn.

Datum excursie: dinsdagochtend 19 september. De deelnemers verzamelen zich 09:45u. Start groep 1: 10:00u, start groep 2: 10:10u. De rondleiding duurt ongeveer twee uur.

Kosten: Voor leden van OKW is € 12,-; niet-leden betalen € 16,-. Ter plekke contant en gepast te voldoen aan Truus Bouman.

Aanmelden voor deze mini-excursie bij Truus Bouman, uitsluitend per mail aan: g.bouman50@kpnmail.nl   (Let op! Het e-mailadres van Truus is veranderd! Gebruik dit nieuwe adres!)