• Activiteiten Slideshow

    OKW
    Apeldoorn

OKW-café: 3e Levensfase, het geschenk van de eeuw

Lezing door    Hans Wesselink
Datum             Woensdag 5 februari 2020
Aanvang         20.00 uur, deur open vanaf 19.30u
Toegang         gratis (consumpties voor eigen rekening)  

Als vervolg op deze lezing kunt u onderstaande links bekijken:
www.iph.nl over Machteld Huber
www.mijnpositievegezondheid.nl met het Spinnenweb

We worden steeds ouder en blijven langer gezond.  Veel mensen leveren na hun pensionering in de “derde levensfase” een grote bijdrage aan de maatschappij.
Toch nemen ook de zorgkosten in Nederland gigantisch toe.

Onze inleider Hans Wesselink schetst een beeld van het Nederlandse zorglandschap (Cure, Care, WMO) en zoemt in op een aantal actuele thema’s: vitaliteit, eenzaamheid, langer thuis wonen, andere woonvormen, preventie, zingeving, juiste zorg op de juiste plaats, et cetera. Er is uiteraard gelegenheid om vragen te stellen en van gedachten te wisselen.

Over Hans Wesselink:
Na ruim 40 jaar Rabobank, waarvan de laatste 12 jaar als directievoorzitter van de Rabobank Apeldoorn was en is Hans actief in diverse bestuurlijke, adviserende en toezichthoudende functies.
Hij is o.a. lid van de Raad van Toezicht van de Gelre ziekenhuizen, voorzitter van de WMO adviesraad Apeldoorn en bestuurslid van de Landelijke Gepensioneerden Vereniging Rabobank met de Portefeuille zorg, welzijn, wonen.  In de landelijke koepel van Gepensioneerden verenigingen (KG) maakt hij ook deel uit van de Commissie zorg, welzijn, wonen.