Laden Evenementen

Alle Evenementen

Tótem, geregisseerd door Lila Avilés, is de eerste film van het seizoen die de filmkring van OKW heeft uitgekozen.

Een liefdevol Mexicaans gezin is druk in de weer met de voorbereidingen van een groots verrassingsfeest voor Tona, de 27-jarige broer, zoon en vader. Op deze broeierige dag maken zijn temperamentvolle zussen alles klaar om hem een onvergetelijke verjaardag te geven, terwijl zijn dochter Sol zich probeert te vermaken in de luwte van het mystieke huis.
Wanneer de zon ondergaat en gasten binnendruppelen, maakt de vrolijke drukte in het huis plaats voor een ongrijpbare melancholie. Het feest bruist van liefde maar heeft ook een bitterzoete bijsmaak. Totém viert het leven op intieme wijze en toont hoe ieder verschillend omgaat met loslaten, terwijl ze proberen te genieten van elke seconde die het leven biedt.

We gaan de film zien op woensdag 27 september, om 20.15 uur. U bent van harte uitgenodigd om mee te gaan kijken en aan de nabespreking deel te nemen. Bij de nabespreking gaan we dieper in op wat we gezien hebben, gaan we op zoek naar de (eventuele) meerdere lagen in de film en naar de essentie ervan. Aanmelding is niet nodig, er zijn geen kosten aan verbonden, u zorgt zelf voor uw kaartje bij Gigant.

Namens de filmkring,
Bram Rutgers, Hanny van Asch
en Agnes van der Geest

Go to Top