OKW Café

OKW-café

Het OKW-café is een plek waar regelmatig activiteiten georganiseerd worden die passen binnen de doelstelling van OKW. Denk aan activiteiten zoals: discussieavonden, workshops, boekbesprekingen, presentaties en lezingen met thema’s als filosofie, muziek, poëzie, natuur, geschiedenis enz.

Jaarlijks zijn er ongeveer 8 bijeenkomsten, meestal op de eerste woensdag van de maand. Het thema wordt maandelijks via de OKW-nieuwsbrief en website gecommuniceerd.

De OKW-café data (onder voorbehoud) voor het voorjaar van 2024 zijn:

7 februari: Henk van Kampen over ‘Duurzaamheid in de architectuur en Bouw’
6 maart: Ingrid Braam, Kunsthistoricus over ‘Hoe verbeelden kunstenaars met Surinaamse/Caribische achtergrond hun cultureel erfgoed in hun werk? ’
3 april: ‘Dementie in Apeldoorn’ door Marleen Onclin,  gespecialiseerd gespreksleider mantelzorg dementie
1 mei: Koninklijke Onderscheidingen, door Hetty Wennekendonk

5 juni

Het OKW-café is niet alleen bedoeld om te luisteren naar boeiende inleiders en het gesprek naar aanleiding van de betogen, maar het is ook een mooie gelegenheid elkaar op een gezellige plek te ontmoeten, kennis te maken met andere leden van OKW en met elkaar van gedachten te wisselen. Natuurlijk is de bar open en kunt u onder het genot van een drankje met elkaar in gesprek.

U bent van harte uitgenodigd om het OKW-café meer inhoud te geven. Contactpersoon: Gerda Dapper

Wilt u op de hoogte blijven van van de activiteiten van het OKW-café meldt u dan aan voor onze nieuwsbrief. Mail uw naam en e-mailadres naar: Henk Spoelstra.

De OKW-café bijeenkomsten worden gehouden in het ACEC Gebouw, Roggestraat 44, 7311 CD Apeldoorn. De toegang is gratis. Wanneer de activiteit kosten met zich meebrengt wordt een toegangsprijs gevraagd. Dat wordt dan van te voren aangegeven. Consumpties zijn voor eigen rekening.
De bijeenkomsten zijn van 20.00 – 22.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur).

Kalender

[tribe_events_list limit="5"]