• OKW-cafe-header-slideshow

    OKW
    Café

OKW Café

De doelstelling van het OKW Café is elkaar op een gezellige plek te ontmoeten, met anderen te kletsen, met elkaar van gedachten te wisselen en ruimte te bieden voor netwerken. 
Het OKW Café is een plek waar op regelmatige basis activiteiten georganiseerd worden die passen binnen de doelstelling van OKW. Denk aan activiteiten zoals: discussieavonden, workshops, boekbesprekingen, presentaties en lezingen met thema’s als filosofie, muziek, poëzie, natuur, geschiedenis enz. U bent van harte uitgenodigd om het OKW Café meer inhoud te geven.
Contactpersonen voor het OKW Café zijn Bert van der Beek en Marinus van de Weerd.

Wilt u op de hoogte blijven van van de activiteiten van het OKW Café meldt u dan aan voor onze nieuwsbrief. Mail uw naam en e-mailadres naar: Henk Spoelstra.

De bijeenkomsten worden gehouden in het ACEC Gebouw, Roggestraat 44, 7311 CD Apeldoorn. De deelname is gratis. Wanneer de activiteit kosten met zich meebrengt wordt een toegangsprijs gevraagd. Dat wordt dan van te voren aangegeven. De bijeenkomsten zijn van 20.00 – 22.00 uur.

Informatiebijeenkomst excursie ‘Koloniën van Weldadigheid’

Introductie door        Henk Spoelstra
Datum                         woensdag 5 september
Tijdstip                        20.00 uur
 
Als alles volgens plan gaat, is het doel van de najaarsexcursie ‘De Koloniën van Weldadigheid’.
Als datum voor de excursie is vrijdag 12 oktober gekozen.
Ter voorbereiding wordt tijdens het OKW-café achtergrondinformatie gegeven over deze bijzondere ‘koloniën’, die dit jaar 200 jaar bestaan. Ook de route en de verschillende te bezoeken plaatsen komen aan de orde. De excursiecommissie geeft praktische informatie en beantwoordt vragen over de organisatie.
 
In het OKW-programmaboekje en op de website onder ‘excursies’ is meer te lezen over de najaarsexcursie.

lees meer