• OKW-cafe-header-slideshow

    OKW
    Café

OKW-café

Het OKW-café is een plek waar regelmatig activiteiten georganiseerd worden die passen binnen de doelstelling van OKW. Denk aan activiteiten zoals: discussieavonden, workshops, boekbesprekingen, presentaties en lezingen met thema’s als filosofie, muziek, poëzie, natuur, geschiedenis enz. 

Het OKW-café is niet alleen bedoeld om te luisteren naar boeiende inleiders en het gesprek naar aanleiding van de betogen, maar is ook een mooie gelegenheid elkaar op een gezellige plek te ontmoeten, kennis te maken met andere leden van OKW en met elkaar van gedachten te wisselen.
Natuurlijk is de bar open en kunt u onder het genot van een drankje met elkaar in gesprek.

Hieronder volgt een overzicht van de data en onderwerpen (onder voorbehoud) voor het OKW-café van najaar 2019:
4 september:  Xandra Lipzig en René van Dijk, Energietransitie in Apeldoorn
9 oktober:       Herbestrating van de Parken, ontwerp en klimaatverandering
6 november:   NVVE euthanasie en palliatieve opties
4 december:   ?

U bent van harte uitgenodigd om het OKW-café meer inhoud te geven.
Contactpersoon voor het OKW-café is Bert van der Beek.

Wilt u op de hoogte blijven van van de activiteiten van het OKW-café meldt u dan aan voor onze nieuwsbrief. Mail uw naam en e-mailadres naar: Henk Spoelstra.

De OKW-café bijeenkomsten worden gehouden in het ACEC Gebouw, Roggestraat 44, 7311 CD Apeldoorn. De deelname is gratis. Wanneer de activiteit kosten met zich meebrengt wordt een toegangsprijs gevraagd. Dat wordt dan van te voren aangegeven. De bijeenkomsten zijn van 20.00 – 22.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur).

OKW-café: Energietransitie in Apeldoorn

Lezing door        Xandra van Lipzig en René van Dijk
Datum                 woensdag 4 september 2019
Tijdstip                20:00-22:00 uur

Bent u benieuwd hoe we straks wonen als we geen gebruik meer maken van het aardgas? En wat er allemaal moet gebeuren voordat alle wijken in Nederland van het aardgas af kunnen? Wilt u weten wat de gemeente Apeldoorn doet op het gebied van duurzaamheid? En welke hulp u kunt krijgen om zelf te aan de slag te gaan?

Na het zomerreces is dit het onderwerp van het eerste OKW-café op 4 september vanaf 20:00 uur. Xandra van Lipzig, projectleider Wijken van de Toekomst en René van Dijk, programma manager energietransitie en beiden van de gemeente Apeldoorn, verzorgen dan een presentatie over het duurzaamheidsbeleid van de gemeente. 

lees meer