Laden Evenementen

Alle Evenementen

Hoewel je het aan het weer niet zou zeggen, is het einde van het seizoen in aantocht, wat de filmkring betreft tenminste. In mei gaan we de laatste film voor de zomer bekijken en nabespreken. Dat wordt op 15 mei om 19.30 uur ‘Club Zero’ van regisseur Jessica Hausner.

De eigenzinnige miss Novak gaat aan de slag op een privéschool waar ze les zal geven in het bewust omgaan met eten. De verwachtingen zijn hoog en slechts een kleine selectie leerlingen mag deelnemen aan haar lessen. Terwijl voedingspatronen uitgebreid onder de loep worden gelegd, ontstaat er een hechte band tussen miss Novak en haar pupillen. De onderlinge relatie neemt een gevaarlijke wending als de leerlingen volledig opgaan in de voorgestelde leefwijze van hun geliefde docent. Tegen de tijd dat de andere docenten en ouders echt begrijpen waar de kinderen mee bezig zijn, is ‘Club Zero’ de schokkende realiteit geworden.

We nodigen u graag uit om mee te gaan kijken. Na afloop hebben we weer een nabespreking, waarin we onder leiding van Bram Rutgers met elkaar praten over wat we gezien hebben, over diepere lagen, de essentie van de film en over vragen of emoties die bij ons gerezen zijn. U bent ook daarbij van harte welkom, ook als u geen OKW-lid bent.

Deelname aan de nabespreking kost niets. U zorgt wel zelf voor een kaartje. U vindt de film op de website of app van Gigant gemakkelijk door in het scherm ‘vind je film’ te selecteren ‘per film’ en ‘specials’. Of u kiest voor deze link https://www.gigant.nl/film/club-zero-nagesprek-met-okw/
Namens de filmkring,

Bram Rutgers, Hanny van Asch en
Agnes van der Geest

Ga naar de bovenkant