Laden Evenementen

Alle Evenementen

De film die we in maart gezien hebben – ‘Saint Omer’ – ging over een Franse vrouw met wortels in Afrika en de impact van het leven tussen twee culturen.

De filmkeuze voor april – ‘Return to Seoul’ – gaat weliswaar over een Française van Koreaanse afkomst, maar heeft een andere thematiek.

Tijdens een spontane reis naar haar geboorteland Zuid-Korea besluit de 25-jarige Freddie, een fantastische rol van Park Ji-Min, op zoek te gaan naar haar biologische ouders. Wat begint als een korte trip, wordt een reis van acht jaar langs stampvolle nachtclubs en stille dorpjes. Met elke stap begint ze meer te twijfelen aan wie ze dacht te zijn, en wie ze wil worden.

‘Return to Seoul’ van de Cambodjaanse regisseur Davy Chou, gaan we op donderdagavond 13 april zien. de aanvangstijd is 19.50 uur. U bent van harte uitgenodigd om mee te gaan kijken en aan de nabespreking deel te nemen. Bij de nabespreking gaan we dieper in op wat we gezien hebben, gaan we op zoek naar de (eventuele) meerdere lagen in de film en naar de essentie ervan. Aanmelding is niet nodig, er zijn geen kosten aan verbonden, u zorgt zelf voor uw kaartje bij Gigant.

Namens de filmkring,

Bram Rutgers, Hanny van Asch

Go to Top